Saté Bali

Saté Bali

Saté Bali

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

het vlees van 1 flinke kip (rauw)
3 eetlepels fijngehakte uien
2 uitgeperste teentjes knoflook
2 theelepels laos
1/2 theelepel sereh
1/2 theelepel djinten
1 theelepel trassi
2 theelepels zout
2 fijngewreven djeroek poeroet bladeren
4 kemiries
wat santen
olie

Bereiden

Wrijf alle kruiden bij elkaar, inclusief de uien, de knoflook en de
geraspte kemiries en maak er met de santen een dik papje van.
Wrijf de stukken kippenvlees hier zorgvuldig mee in.
Steek het vlees aan satépennen en rooster het.
Bestrijk het vlees af en toe met olijfolie.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus